4.10.2010

Toinen kommentointiviikko

Kiitos jälleen vastauksistanne!

Viime kommentoitintiviikolla osa tehtävistä sai kommentein huomiota osakseen. Nyt toisella kommentointiviikolla toivomme jokaiselta vähintään yhtä kommenttia toisen vastaukseen. Vanhojenkin tehtävien kommentointi on yhtä toivottavaa, ja jos jonkin vastauksen yhteyteen syntyy keskustelua, älkää epäröikö liittyä siihen. Voit myös antaa palautetta meille joko kommentoimalla C-Ope-blogin merkintöjä tai omassa blogeissanne.


Maria oli vastauksessaan ansiokkaasti havainnut, että lähipäivänä jaetussa Kopioston Kopiointi ja tallennus oppilaitoksissa -vihkossa oli Kopiraitin kanssa ristiriitaista tietoa televisio-ohjelmien tallennuksesta koulun sisäverkkoon. Tässä tapauksessa painettu materiaali oli vanhentunut ja Kopiraitti oli ajantasalla: voimassa oleva sopimuslisenssi sallii myös sisäverkon palvelimille tallentamisen.

Ensi viikolla on syysloma, joten seuraavan tehtävän palautuspäivä on vasta 24.10. Seuraava tehtävä julkaistaan jo tämän viikon perjantaina klo 16.00 mennessä, joten siihen voi halutessaan aloittaa vastaamisen jo syysloman aikana. Tapaamisiin tämän viikon torstaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti